Ti-am pregatit o surpriza... pe 2 roti, pentru a petrece impreuna 3 seri sportive si fun in acelasi timp - 5x2 Challenge, un turneu de indoor cycling, pe hometrainere Tacx smart

Ne vedem la Forumul Triatlon Romania, organizat in premiera anul acesta de Federatia Romana de Triatlon, la Cheile Gradistei.

 

 

Va puteti inscrie cand faceti checkin-ul, in pauzele de la Adunarea generala sau de la cursurile TO si coach, completand formularul pe care il veti gasi la colegii nostri. Turneul este dedicat exclusiv persoanelor care iau parte la Forum Tri!

5x2 challenge - turneu indoor cycling Rouvy Cheile Gradistei_regulament

Asadar, provocarea consta in parcurgerea a cate 2 etape (5km & 5 minute) in fiecare seara (pe 14 si pe 15 decembrie):

  • proba de 5 km (cat de repede poti tu sa pedalezi pe primii 5km din traseul de 10km care ajunge la Cheile Gradistei) - strangem timpii de la fiecare participant si tragem linie sa vedem top 15 timpi pe care ii punctam (conform detalii din sectiunea Clasament)
  • proba de 5 minute (cati kilometri reusesti sa pedalezi in fix 5 minute) - vedem cati kilometri a pedalat fiecare in cele 5 minute, tragem linie si facem clasamentul cu top 15 pe care ii punctam (conform detalii din sectiunea Clasament)

Primii 10 participanti in ordinea punctelor stranse dupa cele 4 runde de pedalat se aliniaza la start, pe 16 decembrie, in Marea finala.

Cititi cu atentie si micul regulament.

 

In aceasta sectiune vor fi publicate clasamentele intermediare (din calificari - 14 & 15 decembrie) si clasamentul marii finale (16 decembrie).