DESPRE NOI

Misiune

Educarea oamenilor in directia unui stil de viata sanatos si activ la capitolele: sportiv, social, economic si civic

Viziune

#intandem pentru o viata activa


Valori

invatare

incredere

responsabilitate

dezvoltare

2be group este o intreprindere sociala infiintata la sfarsitul anului 2020, in cadrul proiectului ”Acceleratorul de Întreprinderi Sociale” ID 127384, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, implementat de Fundatia “Alături de Voi” România, in parteneriat cu Fonduri-Structurale.ro

Ca intreprindere sociala, ne ghidam dupa urmatoarele principii ale economiei sociale:

  • societatea actioneaza in scop social si/sau in interesul general al comunitatii
  • minimum 90% din profit va fi alocat realizarii scopului social si rezervei statutare
  • echitatea sociala fata de angajati: niveluri de salarizare echitabile, intre care nu pot exista diferente care sa depaseasca raportul de 1 la 8
 
 

2be. reprezinta si o extindere a proiectului smartatletic (dezvoltat de Vlad Stoica si Bogdan Antohe, incepand din 2004) in dimensiunea economiei sociale. Dupa 15+ ani in care am organizat peste 200 evenimente & proiecte sportive si educative de amploare, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti, am decis sa punem bazele unui centru educativ-sportiv, in Campina.

Scopul principal al acestui centru este sa serveasca interesul general de incurajare a folosirii mijloacelor de transport alternativ, nepoluant, precum si de a educa populatia in directia unui stil de viata sanatos si activ (social, economic, civic, sportiv). Pe frecventa 2be. furnizam servicii integrate de initiere, specializare si formare in domeniul educativ, recreativ, sportiv: cursuri de mers pe bicicletainchiriere biciclete & echipamente transport biciclete, organizare evenimente.

 

ECHIPA 2be.

O poveste #intandem

 

2be. este inceputul unei noi calatorii #intandem, avand ca destinatie dezvoltarea unei intreprinderi sociale. Este despre a fi in echilibru. 
Ne place sa facem lucrurile bine, cu simt de raspundere si cu voie buna si, impreuna cu colegii nostri, Natalia, Teo si Sabina + flota de superbiciclete va invitam in aceasta calatorie pe 2 roti.

Bogdan Antohe
2be. Manager

Oana Antohe
2be. Marketing

Natalia Constantinescu
2be. PR

Teodor Delaport
2be. Instructor

Sabina Sârbu
2be. Events

Sustinem Asociatia Tandem

10% din vanzarile bikeschool & bikerentals sunt directionate pentru dezvoltarea proiectelor sociale & sportive ale Asociatiei Tandem. Pe scurt: pentru a sustine persoanele cu deficiente de vedere sa faca sport.