Va asteptam sambata, 24 iulie la o plimbare prietenoasa, de vara, cu bicicletele, pe ruta Campina-Brebu, urmata de un picnic organizat, unde ne vom racori cu limonada delicioasa si vom lua impreuna masa in natura. Relaxare & miscare, hamace & umbrele, masute & bancute, muzica si vreme buna sa ne bucuram de vara #intandem!

🚲 Cat❓
Pretul de inscriere este de 60 lei/adult si 50 lei/copil si include: participarea la plimbarea ghidata, accesul in zona privata de picnic amenajata, pachetul de picnic in natura (portie tarta sarata + dulce, pahar cu fructe proaspete, limonada artizanala si apa).
🚲 Cand❓
Sambata, 24 iulie 2021. Ne intalnim la ora 16:00 in Campina, la sediul 2be, de pe strada Grivitei nr 88. Tinem deschis spatiul de picnic de la Brebu pana la ora 20:30.
🚲 Unde❓
Plimbarea va fi pe traseul Campina – Brebu si retur cu oprire pentru picnic in spatiu privat amenajat.
🚲 Cine❓
Oricine cu drag si putere de pedalat! Locurile sunt limitate deoarece cursa se va incheia intr-un spatiu privat amenajat pentru picnic in vederea respectarii normelor pentru siguranta participantilor.
🚲 Cum❓
Completezi formularul de inscriere din linkul mai jos, iti trimitem factura pe email, faci plata si gata, ai locul confirmat.
⬇️ Servicii suplimentare disponibile â¬‡ï¸
▶️Inchiriere bicicleta MTB: 50 lei
▶️Inchiriere bicicleta electrica: 100 lei
▶️Inchiriere bicicleta tandem (2 pers): 100 lei
▶️Inchiriere bicicleta pentru copii: 30 lei
▶️Biketaxi (Brebu-Campina, pt cine vrea sa faca doar drumul dus pe bicicleta): 30 lei (1 pers + 1 bicicleta)