Fie ca ne-am cunoscut in acest an cand ai venit sa iti inchiriezi bicicleta sau vrei sa ne cunoastem acum, in spirit de sarbatoare, te asteptam pe 10 decembrie sa participi la un eveniment “altfel” pe 2 roti.

Am pregatit pentru tine si prietenii tai o zi dedicata unei experiente noi: indoor cycling pe un traseu real, pe hometrainere smart, in aplicatia Rouvy. Este un traseu  usurel (10km cu 176m diferenta de nivel), cu urcari si coborari spectaculoase, pe zapada – Alta Badia Winter Classic, in Dolomiti. 

Totul in atmosfera de sarbatoare, langa bradul impodobit ce asteapta Craciunul. Cu colinde si povesti la o cana de vin fiert si turta dulce. 

Cand? Sambata, 10 decembrie, intre ora 10 dimineata si pana seara la ora 20; alege-ti intervalul care ti se potriveste cand completezi formularul de inscriere.

Unde?  @2be, in Campina, strada Grivitei 88

Noi pregatim home trainerele, cursiera potrivita, traseul virtual din lumea larga 🙂 pe care te poti intrece cu prietenii sau familia, atmosfera de sarbatoare cu colinde, turta dulce si vin fiert. Tu vino cu voia buna si un minim echipament sportiv (tricou, short).

Traseul recomandat strabate Muntii Dolomiti, intr-un peisaj de iarna plin de zapada,  sa ne “teleportam” pret de 10km si in vacanta mult visata 🙂

Pentru a putea pedala pe cursiera trebuie sa ai minimum 1.60 cm inaltime.

Cum ma inscriu? Completand formularul de participare. Taxa de participare este 80 lei (cu plata in avans pe baza facturii) sau 100 lei la fata locului (cash sau cu cardul) si include:

  • cursiera Giant potrivita pentru inaltimea ta 
  • home trainer smart TacX
  • kitul multimedia complet (tableta/laptop, Smart TV) cu acces la aplicatia Rouvy 
  • baton/gel GoldNutrition
  • bidon bicicleta
  • participare la tombola cu premii speciale oferite de 2be & parteneri
  • refresh cu cafea, ceai, vin fiert, fructe si gustari dulci & sarate
  • experienta de a participa la un eveniment care implica miscare, dar si distractie; foto sport cu tine la brad 🙂

Hai si tu sa petrecem #intandem o zi cu sport si voie buna, fie ca esti din Campina, din Bucuresti sau din alte zone prietene noua, te asteptam cu drag sa incheiem anul in forma!

Pentru informatii la cald, haideti si pe pagina de facebook a evenimentului!